Rólunk

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Rólunk

Célunk, hogy minél magasabb színvonalon és személyre szabottan nyújtsunk szolgáltatást ügyfeleinknek.

Csapatunk arra vállalkozik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt intézze a társasházi ügyeket. Olyan modern szakmai innovatív módszerekkel dolgozunk, amelyek az ügyfelek maximális elégedettségét szolgálják.

Filozófiánk hogy a lehető legjobb, Win-Win helyzettel zárják a társasházi ügyfeleink, csapatunk ehhez kíván hatékony szakmai támogatást, segítséget nyújtani, az ügyfeleink számára.

A mérnöki, marketing kommunikációs, vagyongazdálkodási diplomáim, valamint sok éves projektmenedzseri tapasztalatom nagy segítséget nyújtanak a társasházak felmérésében. 

Az Ön lakása, ingatlanja kiemelt figyelmet érdemel.

Magas színvonalú szakmai tudásunkkal segítjük ügyfeleinket a társashházzal kapcsolatos tranzakciók lebonyolításában. Sikerünk titka hogy csapatunkban olyan emberek dolgoznak, akik munkájukat hivatásnak tekintik és azt folyamatos innovációval tökéletesítik és végzik.

Társasházkezelés:

Azt valljuk, hogy a legköltséghatékonyabb a hiba megelőzése. Ezért minden társasházra egyedi tervet dolgozunk ki, amely alapján az indokolt gyakorisággal elvégezzük a karbantartási munkálatokat és a szükséges javításokat.

Ha mégis valami meghibásodás történik – legyen szó csőtörésről, vagy bármilyen műszaki problémáról – minden nap 0–24 órás készenlétben fogadjuk bejelentését.

  • Karbantartás, javítás: elektromos hálózatra, gépészeti, épületszerkezeti, épületbiztonsági és vagyonvédelmi rendszerekre, valamint felvonókra (liftkarbantartás)
  • Műszaki és épület-felügyeleti rendszerek üzemeltetése
  • Szakhatóságokkal való kapcsolattartás

A tervezést követően elintézzük az engedélyeztetéseket, kiválasztjuk a lakóközösség érdekeinek legjobban megfelelő kivitelezőket, és folyamatos kontroll alatt tartjuk a munkálatokat.

Célunk, hogy minden terhet levegyünk a válláról, hogy minél magasabb színvonalon és személyre szabottan nyújtsunk szolgáltatást ügyfeleinknek.

 

Hajós Péter
Társasházkezelés

Megkeresés

Kérem töltse ki az alábbi mezőket, majd kattintson a küldés gombra, és én felveszem Önnel a kapcsolatot telefonon!

Társasházkezelői megkeresés

Adatvédelem

10 + 6 =